Garlan lekaleak Gustoko 2022an hortelanos 1 de Martxoa de 2022
Garlan lekaleak Gustoko 2022an

Bai, dagoeneko iragarri dezakegu martxoaren 4tik 6ra BEC!en izango garela, Gustoko laugarren edizioan.

Topaketa profesionalentzat eta jende guztiarentzat da, eta hainbat tokitako beste ekoizle eta eskulangile batzuez inguratuta egongo gara.
Gustoko topaketan beren lanaren emaitza erakutsiko dute, betiere bertako ekoizpen jasangarriarekin konprometituta.

Publiko profesionala

Profesionalentzat jarduera esklusiboak egongo dira, hala nola dastatzeak eta b2b bilerak.
Elkarrizketak egingo dira gourmet kanaletako erakusketari erosleekin.

Publiko orokorra

Bestalde, azken kontsumitzaile den edozeinek aukera izango du dastatzeak egiteko, produktuak erosteko, artisau-produktuez gozatzeko eta artisau-ekoizpen jasangarriaren kultura hobeto ezagutzeko.
Eta jendearentzat zozketak eta lehiaketak egingo dira.

 

 

Zein da Gustokoren helburu nagusia?

Gustoko 2022ren helburua da, besteak beste, tokiko ekoizpenaren garrantzian eta gure nekazarien lan onean sakontzea eta horiek ezagutaraztea.
Biodibertsitatearen eta ingurune jasangarriaren aldeko apustua egitea.

Barrutian Eusko Labeleko janari- eta edari-postuak, piknik-guneak eta ludoteka aurkituko ditugu.
Gainera, bisitari guztiek doako kontsigna izango dute eskura.

Elkar ikusiko dugu Gustoko 2022an?
Sarrerak erosteko, zoaz esteka honetara.
Zure zain gaude!